ATSILIEPIMAI

 

"Įrenginį naudoju jau keletą mėnesių.
Kaip tai veikia visą vandens sistemą, sunku pasakyti.
Tačiau toks įspūdis, kad viskas, kas susiję su vandeniu, pradėjo veikti geriau.
Nežinau, gal tai placebo efektas?
Daugiausia galiu pasakyti apie virtuvinę kriauklę, kadangi kasdien ja naudojamės.
Kriauklė iš nerūdijančio plieno ir kalkių nuosėdos labai gerai matyti. Ankščiau, kad tai nuvalyti, reikėdavo naudoti chemiją.
Dabar, kaip kokioje cheminių valiklių reklamoje, lengvai praeini su kempine ir viskas gražiausiai nusivalo.
Dar galiu pasakyti – toks įspūdis, kad gėlės pradėjo atsigauti, bet gal tai susiję su pavasariu.
O geriausia, kad nebereikia pirkti druskos ir sekti, pasibaigė ji ar ne.
Tokie tai mano pastebėjimai. Jeigu eksploatacijos metu bus dar kokių pastebėjimų, būtinai parašysiu."

Pagarbiai, Romualdas K., Vilnius

"Išbandžiau Dropson EMI2500 įrenginį savo kotedže. Po 3 savaičių naudojimo pastebėjimai tokie:
1. Ant išdžiuvusio dušo kabinos stiklo atsiranda balkšvos nuosėdos, tačiau jos lengvai nusivalo skuduro pagalba. Anksčiau valydavau su cheminiais valikliais nuo kalkių.
2. Dušo kabinos termostatinis maišytuvas eksploatuojasi taip pat, kaip ir kabinos stiklas, tik ant veržlės, esančios karšto vandens pusėje, susidariusios nuosėdos prilimpa rimčiau ir norint nuvalyti tenka pasinaudoti valymo priemonėmis.
3. Praustuvo ir plautuvės maišytuvai apsineša balkšvomis nuosėdomis, nusivalo lengvai.
4. Virdulio dugnas po 1 savaites naudojimo apsineša kalkių nuosėdomis, kurias galima nuvalyti tik abrazyvinėmis arba kalkių tirpinimo priemonėmis.
5. Įrenginys neskleidžia jokio „zyzimo“, įjungus nuolatos šviečia mėlyna švieselė.
Žodžiu, įrenginys palengvina namų šeimininkei valyti santechnikos prietaisus, tačiau neišsprendžia problemos tose vietose, kur vanduo kaitinamas iki aukštos temperatūros. Ties kokia temperatūra atsiranda tas lūžio taškas, neįsivaizduoju."

Dalius V., Kaunas

 

Liutauro Čepracko GASTRONOMIKA

„Jau keletą metų girdžiu klausimą, kur ir ką atidarysiu, - sako Liutauras Čeprackas. – Pagaliau toji diena atėjo. Ilgai užtrukome, nes norėjau sukurti iš tiesų įspūdingą virtuvės studiją, surinkti geriausią virtuvės techniką, pagal "protingo namo sistemą".
„Tai bus kur kas įdomiau nei restoranas“, – tikina garsus virtuvės šefas Liutauras Čeprackas madingame Vilniaus loftų rajone Naujamiestyje pristatantis kulinarijos ir menų loftą "Gastronomika“.
http://www.delfi.lt/pramogos/zmones/z...
Liutauras Čeprackas:
“...kalbant apie vandenį, aš reikalauju 3 esminių sąlygų:
Pirma: kad jis būtų gerai nukalkintas ir saugotų mano "Gastronomikos" brangią virtuvės įrangą, baldų paviršius ir indus.
Antra: kad nereikėtų JOKIOS nukalkintojo priežiūros (druskų pilti ir pan.).
Trečia: kad išliktų VISOS natūralios vandens savybės.
Rinkoje radau vienintelį tokį naujos kartos vandens nukalkiklį Dropson, todėl drąsiai rekomenduoju tiems, kam aktualu.
Plius – itin ekonomiškas.